Servis Kami

TAHNIAH kerana anda memilih saya untuk mendapatkan khidmat PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR. Dengan sistem yang sistematik dan jaringan rakaniaga yang besar seperti PEGUAM, PEGAWAI BANK dan JURUNILAI bertauliah, saya yakin dapat memberikan khidmat yang terbaik untuk urusan hartanah anda.

Saya, MOHD AIDIL HALIM OTHMAN merupakan seorang PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR  dengan LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD.

Aktif di kawasan PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, SERDANG, SERI KEMBANGAN, PUCHONG, DENGKIL, SEPANG, NILAI, SHAH ALAM dan kawasan-kawasan berhampiran.

Servis Kami yang Ditawarkan

  1. Khidmat nasihat kepada pemilik rumah. Khidmat nasihat dari segi harga semasa (Market Value) dan harga jualan terbaik, prosedur jual-beli, permintaan dan penawaran dan perundingan berkaitan jual-beli rumah.
  2. Pembiayaan semula atau Refinancing. Dengan pembiayaan semula, anda tidak perlu menjual rumah anda untuk mendapatkan tunai segera.
  3. Semak harga pasaran. Dengan menyemak harga pasaran sebelum mengiklankan penjualan, anda dapat mengetahui secara dasarnya berapakah nilai keuntungan jualan dan dapat merangka strategi jualan seperti had harga rundingan dan sebagainya.
  4. Khidmat peguam dan pembiayaan. Khidmat peguam bagi S&P, dokumen perjanjian pembiayaan dan pembiayaan bank.

FI AJEN HARTANAH.

    1. Profesional Fee – 3% daripada harga jualan. Nilai ini dibayar kepada agensi hartanah yang diwakili oleh ajen tersebut.
    2. SST – 6% daripada Profesional Fee yang dibayar.

TEMUJANJI & PERTANYAAN

Sekiranya anda berminat mengunakan servis kami, hubungi kami untuk pertanyaan @ temujanji seperti maklumat di bawah:

Aidil : 017-619 8379

Email : hartanahmilenium@gmail.com

Fb : www.facebook.com/HartanahMilenium